Vi ste ovdje

O nama

Politika upravljanja kvalitetom i okolišem temelj je poslovnog upravljanja društva Humvio d.o.o., koje je usmjereno ka pružanju vrhunske usluge vodoopskrbe i odvodnje oslanjanjem na vlastite tehničko – tehnološke i ljudske potencijale, na principima održivog razvoja i stalnog praćenja svjetskih trendova kvalitete u našem području rada.

Uspjeh našeg poslovanja je zadovoljstvo naših korisnika i ispunjenje njihovih želja i potreba za zdravom vodom za piće i pouzdanošću vodoopskrbe. Smanjenje troškova i istovremeno očuvanje okoliša, očekivanja su naših korisnika koja želimo nadmašiti.

Regionalni vodovod općine Hum na Sutli vodom za piće opskrbljuje oko 5.100 stanovnika. Potrošačima se godišnje isporuči oko 200.000 m3 pitke vode od čega 70% koriste domaćinstva, a 30% industrija.

Duljina ugrađene vodovodne mreže je veća od 150 km bez ugradbene dužine samih priključaka. U sistemu vodoopskrbe nalazi se 7 vodosprema ukupne zapremine 1.500 m3 i 2 precrpne stanice kojima se voda precrpljuje u geografski viša područja. Čitav sustav crpljenja podzemne vode, dezinfekcije, distribucije i dodatnog precrpljivanja na geografski viša područja je 24 sata dnevno praćen je preko sustava nadzora i daljinskog upravljanja.

Za sva eventualna pitanja ili prijave nedostataka slobodno se obratite na brojeve telefona Dežurne službe koja radi neprekidno od 0 – 24.

 

HUMVIO društvo s ograničenom odgovornošću za vodoopskrbu i odvodnju (HUMVIO d.o.o.), sa sjedištem u Lastinama 1, Hum na Sutli, upisan je u sudski registar na Trgovačkom sudu u Zagrebu u registarski uložak s MBS 080885970.

Temeljni kapital od 20.000 kn uplaćen je u cijelosti.

Direktor Ana Tepeš društvo zastupa pojedinačno i samostalno.

Žiro-račun: HR0823600001102391452

Podračun za vodu: HR6323600001501447977

Nadzorni odbor:
    Ana Lupinski – predsjednica

   Ana Barić Mijić- zamjenik predsjednice

   Goran Krklec - član

   Doroteja Horvat - član

   Damir Brežnjak - član
 

Skupština Društva - Načelnik općine Hum na Sutli

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer